Rimpelbehandelingen

Rimpelbehandelingen

Wil u uw fronsrimpels verminderen, uw voorhoofdsrimpels verwijderen, uw kraaienpootjes verminderen of andere storende rimpels in uw gezicht behandelen? Dan kan een rimpelbehandeling en/of fillerbehandeling daarvoor de oplossing zijn. Afhankelijk van het type rimpel wordt voor één van deze behandelmethodes gekozen. Er zijn verschillende soorten rimpelbehandelingen die u kunt ondergaan bij MH Kliniek. Lees er hieronder meer over.

Nieuwe tarieven!

We hebben onze tarieven gunstig voor u verlaagd!

1 regio €240,- voor €190,-
2 regio's €350,- voor €335,-
3 regio's €450,- voor €430,-
Filler 1 ml* vanaf €440,-

BOTOX OF FILLER

BOTOXBEHANDELING

Met micronaaldjes (hele kleine naaldjes) wordt de Botuline toxine heel precies op de vooraf besproken locaties ingespoten. De naald is heel klein waardoor de behandeling niet pijnlijk is. Bij deze behandeling wordt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en wordt gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels.

FILLERBEHANDELING

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen.

EFFECTIEVE OPLOSSINGEN VOOR RIMPELS

Fronsrimpels
Fronslijnen ontstaan door spieractiviteit tussen de wenkbrauwen. Deze rimpels kunnen voor een boze of strenge gezichtsuitdrukking zorgen. Door een specifieke vervagen deze vervelende lijnen en ontspant het gebied tussen de wenkbrauwen.

Putjes in de kin
Door overmatige spieractiviteit van de kin kan een sinaasappelhuid ontstaan met allemaal kleine putjes in de kin. Door een rimpelbehandeling wordt uw kin weer mooi glad.

Lijntjes op de neus
Deze lijntjes, ook wel ‘bunny lines’ genoemd, ontstaan bij sommige mensen aan weerszijden van de neus bij het lachen. Dit kunnen we goed behandelen.

Voorhoofdrimpels of fronsrimpel
Horizontale voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Een van onze behandelingen kan overmatige spieractiviteit tussen de wenkbrauwen en haargrens verminderen waardoor de lijntjes vervagen.

Kraaienpootjes
Kraaienpootjes zijn de lijntjes naast de ogen, oftewel de lachrimpels. |We corrigeren en verzachten deze lijntjes waardoor u een open, frisse blik krijgt.