Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen re-stylen

Onze specialistes zijn gespecialiseerd in het re-stylen van de wenkbrauwen d.m.v. epileren. Zij houden bij het epileren rekening met de vorm en uiterlijk van uw gezicht . Goed gestylde wenkbrauwen bepalen in grote mate uw uitdrukking. Laat daarom uw wenkbrauwen door onze specialistes epileren.

Een meer sprekende oogopslag

Dat een goed geëpileerde wenkbrauw veel kan doen voor het gezicht is duidelijk. Maar met de juiste kleur zal de oogopslag er nog sprekender door worden! Door het verven van de wenkbrauwen en de wimpers wordt de aandacht op de ogen gevestigd en krijgt het gezicht meer uitstraling.

Wenkbrauwen epileren

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is zoals de wenkbrauwen. De haartjes kunnen na het epileren ook wegblijven, terwijl dit niet de bedoeling was. Met permanente make-up kunnen er weer, voor een paar jaar, haartjes getekend worden zodat de wenkbrauw weer een mooie vorm krijgt.

VERVEN VAN WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Voor het verven van de wenkbrauwen en de wimpers wordt gebruikt gemaakt van verschillende kleuren en speciale verf voor dit proces. De meest gebruikte kleuren voor het verven van wimpers en wenkbrauwen zijn: zwart, zwart/blauw, bruin en lichtbruin. Het is belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de persoon en wat bij diegene past om het mooiste resultaat te krijgen.

Om te voorkomen dat de verf op de huid of in de ogen komt, wordt bij het verven van wimpers gebruik gemaakt van zogenaamde wimperblaadjes en huidbeschermingscreme. De houdbaarheid van de kleuren zijn per persoon verschillend, maar meestal zal de kleur na 4 tot 8 weken vervaagd zijn. Tegen die tijd zullen de wimpers en wenkbrauwen ongeveer hun oude vertrouwde kleur terug hebben. Ideaal voor op vakantie, want u hoeft geen make up te gebruiken om de wimpers en wenkbrauwen te kleuren.