Gezichtsbehandelingen Decléor

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van een aromatherapeutische gezichtsbehandeling van Decléor, tot een collageenvliesmasker van Valmont. Hieronder vindt u alle behandelingen van het merk Decléor.
Wij bieden u de mogelijkheid om iedere gezichtsbehandeling als duo te boeken. U betaalt dan tweemaal het normale tarief.
Bij iedere gezichtsbehandeling is het mogelijk om een aanvullende behandeling, zoals het verven en/of epileren van de wenkbrauwen, bij te boeken.

Huidanalyse

Tijdens uw eerste bezoek zal de specialiste desgewenst een uitgebreide huidanalyse maken. Door onze specialisaties (microdermabrasie, skinrejuvenation / huidverjonging d.m.v. IPL licht en rimpelbehandelingen d.m.v. Botox of fillers en ooglidcorrecties) zijn wij in staat om vele huidproblemen te behandelen. Kortom, verzorging op maat met 100% betrouwbare producten staan garant voor weldaad, behaaglijkheid, comfort en resultaat.

Verzorgen en ontspannen

Decléor staat voor verzorgen en ontspannen. Dit huidverzorgingsmerk biedt u de meest natuurlijke manier om uw huid te verzorgen door het gebruik van essentiële oliën. Al meer dan 30 jaar selecteert Decléor nauwgezet aromatische planten waar de 100% pure natuurlijke oliën van worden gewonnen. De essences die hieruit voort komen hebben allen een doeltreffende, verzorgende werking. Het geeft een drievoudige werking in de diepere huidlagen.

VERZORGENDE GEZICHTSBEHANDELING

Optimale verzorging staat centraal in deze behandeling. Diverse massagetechnieken worden toegepast, zodat producten optimaal worden opgenomen. De huid zal er na de behandeling weer stralend en verfrist uitzien. Door een keuze te maken uit het hoogwaardige assortiment van drie merken, is deze behandeling voor ieder huidtype geschikt.

Verzorgende behandeling Decléor € 69,-60 min.INTENSIEVE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling bestaat uit een intensieve reiniging van de huid. Nadat aanwezige onzuiverheden zijn verwijderd, wordt er een intensief, verzorgend masker aangebracht. De huid zal er vervolgens weer schoon, energiek en stralend uitzien. Al uw gezichtsbehandelingen worden door het gebruik van verscheidene producten, en in samenspraak met een ervaren specialiste, aangepast op uw huidtype en de behoefte van uw huid.

Intensief reinigende behandeling met Decléor€ 54,-45 min.