Laser ontharing

Laser ontharing

119 stemmen

Europa's beste laser

Laserontharing

Heeft u geen zin meer om wekelijks te harsen, scheren of epileren? Dan is definitieve ontharing de oplossing. Een laserbehandeling is de meest effectieve, pijnloze en permanente ontharingsmethode. Lichaamsdelen die wij vaak behandelen zijn:
• Gezicht
• Benen
• Oksels
• Rug
• Bikinilijn

De laserbehandeling wordt uitgevoerd door één van onze huid- en schoonheidsspecialisten.
Wilt u meer informatie over onze specialisten, bezoek dan onze specialisten pagina.

laser ontharen

Voor de behandeling

4 weken voor de behandeling geen haren uit trekken d.m.v. epileren, harsen of touw. 

Lees meer...
laser ontharen 2

Na de behandeling

Vermijd de zon na de behandeling en gebruik zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

Lees meer...
 

De behandeling

Bij De Mariannehoeve gebruiken wij de Soprano Diode Laser of IPL lichtflitsen. Aan de hand van uw huids- en haarkleur wordt de behandeling met de Soprano Diode Laser of de IPL lichtflitsen (intense pulse light) gekozen. Ook wordt er door de behandelaar een behandelplan gemaakt, dit is mede afhankelijk van welk lichaamsdeel er behandeld gaat worden. Dit wordt vooraf met u besproken. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat tussen de behandeling in alleen scheren toegestaan is, dus waxen, harsen en epileren zijn niet toegestaan. Meer informatie over wat u voor de behandeling moet doen en na de behandeling kunt verwachten vindt u bij voor- en nazorg.

De Soprano Diode Laser

Deze laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid of wanneer de huid gebruind is door de zon. In dat laatste geval zal voor de Soprano Diode Laser SHR gekozen worden. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuw haar kan groeien.

Soprano Diode Laser Hair Removal (HR) en de Soprano Diode Laser Super Hair Removal (SHR).

De keuze voor bovengenoemde ontharingslasers is afhankelijk van uw huidskleur, huidtype, mate van overbeharing en van welk lichaamsdeel er behandeld dient te worden. De behandeling met de Soprano Duide Laser kan van enkele seconden op de bovenlip tot 8 minuten duren voor uw hele rug. Vaak zijn er minimaal 6 tot 10 behandelingen noodzakelijk om het gewenst resultaat te bereiken. Het lichaam kan om de 6 tot 10 weken behandeld worden en het gezicht om de 4 tot 6 weken.

De voordelen van de Soprano Diode Laser

• Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden met de SHR;
• Er zijn minder behandelingen nodig dan bij andere ontharingsmethoden;
• In principe geen bijwerkingen;
• Geschikt voor grotere oppervlakte;
• Geen irritatie van omliggende huid;
- Door het unieke koelsysteem van de Sopranolaser is het vrijwel pijnloos;
• Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten;
• Geschikt voor mannen en vrouwen.

IPL lichtflitsen- Intense Pulse Light

Bij IPL worden lichtflitsen op  de te behandelen huid afgevuurd. De energie die hierbij vrijkomt wordt via de te verwijderen haren getransporteerd naar het haarzakje, dat haarzakje wordt verwarmd en gaat kapot waardoor er geen nieuwe haren meer uit het haarzakje kunnen groeien.

Behandeling met IPL lichtflitsen

Indien u voor een IPL behandeling komt raden wij u aan om minimaal 8 weken voor de behandeling het gebied niet meer te waxen of epileren, de kans bestaat dan namelijk dat u de wortel eruit haalt en het haarzakje tijdens de IPL behandeling niet bereikt kan worden. Vaak zijn er ongeveer 8 behandelingen nodig, deze worden uitgevoerd met tussenpozen van 2 to 6 weken. De duur van de behandeling varieert van 5 minuten tot 1 uur, dit is afhankelijk van het te behandelen gebied. Na de behandeling wordt het gebied ingesmeerd met kalmerende crème. Meer informatie over de behandeling en wat u daarna kunt verwachten vindt u bij voor- en nazorg.

De voordelen van IPL

• Relatief kort proces;
• Geschikt voor grotere oppervlakken;
• Wordt als pijnloos ervaren;
• Kortere hersteltijd na de behandeling dan andere ontharingsmethodes.

Laserbehandelingen en IPL worden steeds vaker aangeboden tegen stuntprijzen, dit omdat de apparatuur steeds goedkoper wordt en er daardoor steeds meer praktijken bijkomen. Wij raden u echter wel aan om te kiezen voor een praktijk met ervaring en u goed te laten voorlichten vooraf, dit omdat bij foutief gebruik van de laser- en de IPL apparatuur brandwonden en andere klachten kunnen ontstaan. Bent u overtuigd dat definitieve ontharing iets voor u is, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De prijzen per lichaamsdeel zijn verschillend, vandaar dat wij deze voor u gespecificeerd hebben.

 

Bekijk hier onze prijzen

Bel ons op

Wij houden van persoonlijk contact
078-642 51 41 (Papendrecht)
070-74 00 004 (Rijswijk)
Bel me terug

Broekmolenweg

Rijswijk

Broekmolenweg 20, 2289 BE Rijswijk
070-74 00 004


Dinsdag 13.00 tot 22.00
Woensdag 10.00 tot 22.00
Donderdag 13.00 tot 22.00
Vrijdag 09.00 tot 17.00

Papendrecht

Nanengat 8, 3356 AA Papendrecht

078-64 25 141Maandag t/m Donderdag 09.00 tot 22.00
Vrijdag en Zaterdag 09.00 tot 17.00
Zaterdagen in oneven weken geopend

Nanengat