Bindweefselmassage

De beste manuele manier van huidverbetering

Bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij het onderhuidse bindweefsel (onderste laag van de huid) door diverse specifieke technieken wordt gemasseerd, dit zorgt voor huidversteviging. Daarnaast wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd en de werkstoffen beter worden opgenomen. De zuurstoftoevoer, glans, egaliteit van de huid wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd!

Het is een intensieve massage maar niet extreem pijnlijk! Direct na de behandeling is de doorbloeding van de huid verhoogd, hierdoor kunt u wat roodheid hebben in het gezicht, dit neemt in een aantal uren af. Wel kunt u tot 24 uur na de behandeling een loom gevoel ervaren, dit komt omdat het lichaam zich gaat herstellen.

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren schoonheidsspecialiste, die samen met u kijkt naar de behoefte van de huid. Voordat er gestart wordt met de bindweefselmassage worden de contra-indicaties (redenen waarom het niet zou kunnen) doorgenomen voorbeelden hiervan zijn:
- Hartklachten
- Bloedziekte/hemofilie en/of bloeddrukproblemen
- Gebruik van corticosteroïden/prednison
- Zwangerschap
- Het gebruik van bloedverdunners

Verdere contra-indicaties worden tijdens de behandeling doorgenomen en toegelicht.

De behandeling is uitermate geschikt voor een doffe, slecht doorbloede, verslapte, gestuwde en acne huid, maar eigenlijk geschikt voor alle huidtypes.

De behandeling kan op verschillende manieren worden ingezet:

Een kuur van zes keer

Tijdens de kuur wordt het meest optimale resultaat behaald!
De behandeling wordt zes weken achter elkaar één keer in de week uitgevoerd. Om een mooie doorbloeding te krijgen en eventuele verklevingen los te masseren. De kuur kan één keer of twee keer per jaar gedaan worden, dit ligt aan de behoefte van de huid. Tijdens deze behandelingen wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd.

Losse bindweefselmassage

Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd en 45 minuten gemasseerd. Deze behandeling kan ingezet worden om éénmalig de huid een boost te geven of één keer in de zes a acht weken om het resultaat van de kuur hoog te houden.

Gecombineerd met een gezichtsbehandeling met Valmont

De bindweefselmassage wordt met de gezichtsbehandelingen van Valmont gecombineerd. Door de bindweefselmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, hierdoor worden de werkstoffen van de Valmont producten nog beter opgenomen. De combinatie Valmont en bindweefsel massage versterkt het verstevigende resultaat van de huid. Deze behandeling kan ingezet worden om het resultaat van een kuur bindweefselmassage hoog te houden!

Bel ons op

Wij houden van persoonlijk contact
078-642 51 41 (Papendrecht)
070-74 00 004 (Rijswijk)
Bel me terug

Broekmolenweg

Rijswijk

Broekmolenweg 20, 2289 BE Rijswijk
070-74 00 004


Dinsdag 13.00 tot 22.00
Woensdag 10.00 tot 22.00
Donderdag 13.00 tot 22.00
Vrijdag 09.00 tot 17.00

Papendrecht

Nanengat 8, 3356 AA Papendrecht

078-64 25 141Maandag t/m Donderdag 09.00 tot 22.00
Vrijdag en Zaterdag 09.00 tot 17.00
Zaterdagen in oneven weken geopend

Nanengat