Ooglidcorrectie

header ooglidcorrectie 2

Ooglidcorrectie

115 stemmen

Door de beste chirurgen

Heeft u last van hangende oogleden of een vermoeide blik? Een ooglidcorrectie bij De Mariannahoeve kan dan uitkomst bieden. De Mariannehoeve specialiseert zich in bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties. Er zijn 4 specialisten werkzaam, dit zijn zowel plastische chirurgen als K.N.O.artsen gespecialiseerd in aangezichtschirurgie.

De operatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waardoor u van de behandeling zelf niets voelt. De ingreep kan plaatsvinden in de kliniek in Papendrecht of Rijswijk.

"Van A tot en met Z boven verwachting." Rob van de Garde Bekijk alle reviews op Feedbackcompany.com

Informatieavonden

Indien u een ooglidcorrectie overweegt, kunt u één van de informatieavonden bezoeken die door De Mariannehoeve georganiseerd worden. Deze informatieavonden vinden plaats in de kliniek in Papendrecht en in Rijswijk.

De eerstvolgende informatieavonden vinden plaats op: 

Locatie Papendrecht 

- Dinsdag 04, woensdag 12 en woensdag 26 februari

Locatie Rijswijk  

- Donderdag 06, donderdag 06 en donderdag 20 februari
- Donderdag 05 maart

Meer informatie over de informatieavonden vind u hier.

 

Meld u hier aan

 

Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, raden wij u aan zich vooraf aan te melden. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar de informatieavond te komen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een intake op een voor u gewenst moment.

Bovenooglidcorrectie

Regelmatig horen wij de klacht van patiënten dat zij het gevoel hebben er vermoeid uit te zien. Dit kan komen doordat de huid rond de bovenoogleden slap geworden is, vaak gaat dit gepaard met een zwaar gevoel boven de ogen. Bij een bovenooglidcorrectie wordt het te veel aan uitgerekte huid weggenomen, waardoor u weer een frisse uitstraling krijgt. Hierdoor verdwijnt ook het zware gevoel boven de ogen. Het litteken van de operatie valt precies in de huidplooi van het bovenooglid, dus u heeft geen zichtbaar litteken na de ingreep. In sommige gevallen worden de hangende oogleden mede veroorzaakt door hangende wenkbrauwen, in dat geval zal ook een wenkbrauwlift aangeraden worden.

U kunt een bovenooglidcorrectie overwegen wanneer u:
• Hoofdpijnklachten heeft omdat u geforceerd uw ogen open moet houden.
• Er vermoeid uitziet.
• Problemen heeft met het opbrengen van make-up.
• Een zwaar gevoel op uw wimpers ervaart door de plooien die daar op hangen.

voor de ooglidcorrectie

Voor de operatie

Voorafgaand aan de operatie tekent de chirurg af hoeveel huid er verwijderd moet worden.

Lees meer...
ooglidcorrectie advies

Gratis en vrijblijvend advies

U wordt persoonlijk geïnformeerd, maar hoort ook welke vragen door anderen worden gesteld.

Lees meer...
 

Onderooglidcorrectie

Een andere veel gehoorde klacht is de aanwezigheid van wallen onder de ogen. Wallen zijn het gevolg van het slapper worden van de huid en spieren rondom het oog. Wallen kunnen ook ontstaan door vetophoping onder het oog. Wanneer u wallen onder de ogen heeft, kan een onderooglidcorrectie uitkomst bieden. Bij een onderooglidcorrectie wordt er net onder de wimpers een sneetje gemaakt, waardoor u er geen zichtbaar litteken aan over houdt.

Een onderooglidcorrectie kan uitkomst bieden wanneer u:
• Wallen heeft en er vermoeid uitziet.
• Een prikkend gevoel in de ogen heeft en verminderde afvoer van traanvocht doordat de huid slap is.
• Vochtophoping in het ooglid heeft.

In sommige gevallen kan de boven- en onderooglidcorrectie in één keer, als combinatie, worden uitgevoerd. De mogelijkheden hiervoor nemen wij dan ook graag persoonlijk met u door.

Wanneer u heeft besloten om de ooglidcorrectie uit te laten voeren, dan komt u op de dag van operatie naar de kliniek. U heeft dan eerst een afspraak met uw behandelend specialist. De operatie zelf duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. U mag, indien alles goed gaat en er geen complicaties zijn, na een paar uur weer naar huis.

Meer informatie over de ingreep en wat u kunt verwachten na de ingreep kunt u lezen bij voor- en nazorg.

"Goede communicatie voor en tijdens de behandeling, patient wordt gerust gesteld en krijgt ruim de tijd om te recupereren." Leo Bakker Bekijk alle reviews op Feedbackcompany.com

Voor en na foto's

Er worden altijd foto’s voor en na de behandeling gemaakt, dit om het resultaat van de ingreep goed te kunnen zien.
Hier vindt u een aantal foto’s terug van voor én na de ingreep.

Verzekering

Een ooglidcorrectie wordt bijna nooit vanuit de basisverzekering vergoed. Indien u een aanvullende verzekering heeft, bestaat de kans op een vergoeding voor een ooglidcorrectie. Wel moet u in dat geval voldoen aan de criteria van uw verzekering. Indien u een ooglidcorrectie wenst, raden wij u aan de voorwaarden bij uw verzekeraar op te vragen, deze verschillen namelijk per verzekeraar. Meer informatie over eventuele vergoedingen van een ooglidcorrectie vindt u op onze pagina verzekeringen.

Kosten van een ooglidcorrectie

De kosten van de correctie zijn afhankelijk van de behandeling die u kiest. U kunt kiezen voor een boven- of onderooglidcorrectie, een combinatie is uiteraard ook mogelijk. De prijzen voor de behandelingen zijn inclusief plaatselijke verdoving. 

 

Bekijk hier onze prijzen

 

Kwaliteit en veiligheid van een ooglidcorrectie

De Mariannehoeve staat garant voor kwaliteit en patiëntvriendelijke zorg. Er werken uitsluitend ervaren, geschoolde en bekwame specialisten. Indien u hierover meer wilt weten kunt u terecht op onze pagina over de kwaliteit en veiligheid.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer: 078-6425141 (Papendrecht) of 070-7400004 (Rijswijk).

  • Korte wachttijden
  • Plaatselijke verdoving
  • Ervaren chirurgen

Bel ons op

Wij houden van persoonlijk contact
078-642 51 41 (Papendrecht)
070-74 00 004 (Rijswijk)
Bel me terug

Broekmolenweg

Rijswijk

Broekmolenweg 20, 2289 BE Rijswijk
070-74 00 004


Dinsdag 13.00 tot 22.00
Woensdag 10.00 tot 22.00
Donderdag 13.00 tot 22.00
Vrijdag 09.00 tot 17.00

Papendrecht

Nanengat 8, 3356 AA Papendrecht

078-64 25 141Maandag t/m Donderdag 09.00 tot 22.00
Vrijdag en Zaterdag 09.00 tot 17.00
Zaterdagen in oneven weken geopend

Nanengat