Rimpelbehandelingen

header gezichtsbehandeling ruimte2

Rimpelbehandelingen

119 stemmen

Effectieve oplossingen voor rimpels

Heeft u last van kraaienpootjes, fronsrimpels, bunny lines op de neus, voorhoofdsrimpels of andere storende rimpels in uw gezicht? Dan kan een rimpelbehandeling en/of fillerbehandeling de oplossing daarvoor zijn.  Afhankelijk van het type rimpel wordt voor een van deze behandelmethodes gekozen.

Er zijn verschillende soorten rimpelbehandelingen die u kunt ondergaan bij De Mariannehoeve:

Fronsrimpels 
Fronslijnen ontstaan door spieractiviteit tussen de wenkbrauwen. Deze rimpels kunnen voor een boze of strenge gezichtsuitdrukking zorgen. Door met een specifieke vloeistof te behandelen vervagen deze vervelende lijnen en ontspant het gebied tussen de wenkbrauwen. 

Putjes in de kin 
Door overmatige spieractiviteit van de kin kan een sinaasappelhuid ontstaan met allemaal kleine putjes in de kin. Door een rimpelbehandeling wordt uw kin weer mooi glad. 

Lijntjes op de neus 
Deze lijntjes, ook wel ‘bunny lines’ genoemd, ontstaan bij sommige mensen aan weerszijden van de neus bij het lachen. Dit kunnen we goed behandelen. 

Voorhoofdrimpels of fronsrimpel 
Horizontale voorhoofdsrimpels ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Een van onze behandelingen kan overmatige spieractiviteit tussen de wenkbrauwen en haargrens verminderen waardoor de lijntjes vervagen.

Kraaienpootjes 
Kraaienpootjes zijn de lijntjes naast de ogen, oftewel de lachrimpels. |We corrigeren en verzachten deze lijntjes waardoor u een open, frisse blik krijgt.

WAT IS een Rimpelbehandeling

Bij deze behandeling wordt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier vertraagd en wordt gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels. Dynamische rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Doordat de spiertjes niet meer of minder goed kunnen samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels.

Met deze specifieke behandeling kun je bovendien de vorming van (meer) rimpels voorkomen. Al sinds de jaren 90 wordt deze behandeling toegepast voor cosmetische doeleinden. De oorsprong hiervan  ligt echter bij de specialismen neurologie en oogheelkunde, waar het gebruikt wordt om spastische spieren te laten verslappen. Deze behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Bovendien zal de behandelde spier zich volledig herstellen na enkele maanden.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Gemiddeld blijft het resultaat 3 tot 5 maanden zichtbaar. Hoe vaker u deze behandeling ondergaat, hoe langer het resultaat zichtbaar blijft.

Rimpelbehandelingbehandeling

Met hele micronaaldjes (hele kleine naaldjes) wordt de spierverslappende vloeistof heel precies op de vooraf besproken locaties ingespoten. De naald is heel klein waardoor de behandeling niet pijnlijk is. De te behandelen plek hoeft vooraf niet verdoofd te worden.

Hoelang duurt deze behandeling

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, na de behandeling kunt u direct naar huis.

Waarvoor wordt een rimpelbehandeling met spierverslappende vloeistof nog meer gedaan BIJ DE MARIANNEHOEVE

Overmatig transpireren
Deze behandeling brengt de zweetklieren tot rust waardoor de zweetproductie onder de oksels, handen of voeten met ongeveer 95% zal afnemen. Compensatoir zweten op een andere plek komt zelden voor. 

Knarsetanden 
Het vermindert of stopt de klachten van tandenknarsen door de spierspanning in de kauwspieren te verlagen. Bovendien kunnen ongewenst scherpe kaakcontouren door deze behandeling worden verzacht.

Migraine & hoofdpijnklachten
Bij ongeveer 70% van de mensen met migraine en spanningshoofdpijn leidt een deze behandeling tot een duidelijke afname van de hoofdpijnklachten.

rimpel behandeling 5

Voor de behandeling

Na het invullen van de behandelovereenkomst kan de behandeling plaatsvinden.

Lees meer...
rimpel behandeling 6

Na de behandeling

Het behandelgebied kan enkele uren rood worden, dit verdwijnt vanzelf.

Lees meer...
 

WAT IS EEN FILLER ?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.  Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd.

Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen.  Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven. Bij de Mariannehoeve hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.

WAARVOOR WORDEN FILLERS TOEGEPAST?

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volumeverlies van de huid. Bij het ouder worden gaat ook de kwaliteit van de huid achteruit, tevens kan door roken of te veel blootstelling aan de zon de huid ook slapper worden. Dit resulteert in een veroudering van het gezicht. Door middel van Fillers kan dit verholpen worden. U kunt onder andere de jukbeenderen, lippen, lijntjes boven de lippen en kaaklijn met Fillers laten behandeling. Bij De Mariannehoeve adviseren wij u graag over de verschillende Fillers.

Fillers worden onder andere gebruikt voor:

Wallen en donkere kringen 
Een speciaal ontwikkelde filler (Redensity II) geeft plaatselijk meer volume ter hoogte van de traangootjes en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling. 

Lippen 
Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden door fillers.

Afhangende mondhoeken 
Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik. 

Neuscorrectie 
De neus heeft een prominente plek in uw gezicht. Bij een storende bobbel in de neusbrug, een plooi in de neuspunt of een naar beneden hangende neuspunt kunnen fillers uw neus corrigeren. 

Ingevallen wangen 
Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen enorm bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling. 

Neusliplijn 
Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Liquid facelift 
Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden. 

Holle slapen 
Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling. 

DATA INJECTABLES

Op woensdagen is specialiste Alice van der Linden aanwezig op onze locatie in Papendrecht (bijna iedere woensdag).

Bijna iedere donderdagavond en vrijdag is injectable arts/kno-arts gespecialiseerd in aangezichtschirurgie, Dr Paul van der Eerden aanwezig in vestiging Rijswijk 

 U kunt telefonisch een afspraak maken: 078 642 51 41 (Papendrecht) of 070 740 00 04 (Rijswijk). NIEUWE TARIEVEN!

Nieuwe Tarieven!

We hebben onze tarieven gunstig voor u verlaagd! 

Frons of voorhoofd of kraaienpootjes - van €240,- voor €185,- 
Frons + voorhoofd ( 2 regio's ) - van € 350,- voor €290,- 
Frons + voorhoofd + kraaienpootjes ( 3 regio's ) - van €450,- voor €430,- 
Filler 1 ml* - vanaf €440,- 


Bekijk hier onze prijzen

 

Broekmolenweg

Rijswijk

Broekmolenweg 20, 2289 BE Rijswijk
070-74 00 004


Dinsdag 13.00 tot 22.00
Woensdag 10.00 tot 22.00
Donderdag 13.00 tot 22.00
Vrijdag 09.00 tot 17.00

Papendrecht

Nanengat 8, 3356 AA Papendrecht

078-64 25 141Maandag t/m Donderdag 09.00 tot 22.00
Vrijdag en Zaterdag 09.00 tot 17.00
Zaterdagen in oneven weken geopend

Nanengat