24-06-2020

Erg goed, erg vriendelijk en behulpzaam

Verbeterpunten of tips

Geen

Sterke punten

Behulpzaam, vriendelijk, erg goede service, vooral Rozemarijn

16-06-2020

Fijne kliniek!

Sterke punten

Professioneel en vriendelijk

Verbeterpunten of tips

Nog geen kunnen vinden

16-06-2020

Prettige sfeer voor een ontspannen behandeling

Sterke punten

Vriendelijk, fijne ontvangst. Prettige omgeving.

Verbeterpunten of tips

Iets preciezere opslag in dossier van gebruikte producten. Is vaak nogal zoeken.

16-03-2020

Professionele en mooie beauty kliniek. Je ziet dat ze verstand van zaken hebben. Door goed advies van Verena heel blij met het eindresultaat.

Verbeterpunten of tips

-

Sterke punten

Goed en eerlijk advies

07-03-2020

Zeer aan te bevelen!

Sterke punten

Prettige ontvangst, alles is mooi en schoon. Al een paar behandelingen gehad bij Verena en dat was een heel prettige ervaring. Zeer professioneel, maar daarnaast ook heel vriendelijk en je voelt je heel erg op je gemak. Ik heb het gevoel dat ik met al mijn vragen terecht kan en denk dat ik zeker in de toekomst van meer diensten gebruik ga maken.

Verbeterpunten of tips

Zo door gaan!

24-02-2020

Hele goede ervaring gehad. Permanente make-up laten zetten (wenkbrauwen) door Inge. Heel professioneel en mooi gedaan !

Verbeterpunten of tips

-

Sterke punten

Professioneel, klantvriendelijk en super resultaat!

10-02-2020

Helemaal top

Verbeterpunten of tips

Niets

Sterke punten

Aardig, professioneel, bekwaam

20-11-2019

Al jaren klant hier, maar voor het eerst voor permanente make-up van wenkbrauwen geweest. Jaren in Almere bij andere salon, maar toch overgestapt en hier nu goede ervaring. Zeer kundig door Inge behandeld, vriendelijk en ervaren. Na 1 week ziet het er mooi en netjes uit. Heel blij mee.

Verbeterpunten of tips

Kan niets bedenken.

Sterke punten

Fijne ontvangst, kundig, vriendelijk, hygiënisch.

09-05-2019

Ik kom al jaren bij de Mariannehoeve en heb een vaste schoonheidsspecialiste Elise van Leeuwen-van der Plaat. Ik vind Elise erg deskundig, je kunt merken dat ze weet waar ze het over heeft. Ik verheug me altijd op een gezichtsbehandeling en kan heel goed het verschil zien voor en na de behandeling. Ik hoor regelmatig als ik pas bij de Mariannehoeve ben geweest; goh wat ziet jouw huid er goed uit! Een heel mooi compliment, dankzij Elise! Ik kan me geen betere schoonheidsspecialiste wensen, ik hoop nog vaak langs te komen.

Sterke punten

Het interieur ziet er altijd fris uit, je voelt je echt welkom.

05-05-2019

Ik heb eind maart 2019 een bovenooglidcorrectie laten doen en ben behandeld door Dr. van der Eerden.De ontvangst, de informatie vooraf, evenals na de behandeling is professioneel en oprecht vriendelijk. De ingreep zelf is me ontzettend meegevallen; ook tijdens de behandeling word je geïnformeerd en op je gemak gesteld. Het uiteindelijke resultaat is prachtig!

Sterke punten

De prijs/kwaliteitsverhouding. De geringe wachttijd.

16-04-2019

Ik heb hele goede ervaringen met de behandelingen die ik bij de Mariannehoeve heb ondergaan. Er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht.

Verbeterpunten of tips

Ik zou zeggen ga zo door!

Sterke punten

Tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht, bij binnenkomst wordt er altijd een kopje koffie aangeboden en licht er netjes een krantje om de wacht tijd op te vullen. De ontvangst ruimte is sfeervol ingericht en de behandelruimtes zijn netjes schoon en licht ingericht. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

06-04-2019

Ik ben een aantal maanden geleden voor permanente make up geweest bij Inge. Voor mijn wenkbrauwen en eyeliner advanced boven en eyeliner onder. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden!

Sterke punten

Inge is een vriendelijk persoon. Ook is zij zeer nauwkeurig in haar werk. Zij heeft plezier in haar vak en dat merk je aan alles. Zij heeft oog voor haar klant en luisterd naar de wens van haar klant.

Verbeterpunten of tips

Ik ben super tevreden! Heb geen verbeterpunten, ik zou zeggen; "Blijf vooral zo doorgaan!"

06-04-2019

Voor permanente make up voor wenkbrauwen en eyeliner boven en onder geweest. Door Inge behandeld. Zij is zeer nauwkeurig en precies in haar werk. Voel me in goede handen! Ze is vriendelijk en straalt rust uit. Het eindresultaat is prachtig. Ik ben zeer tevreden over haar werkwijze. De volgende afspraak staat al gepland. Voor permanente make up bent u in goede handen bij Inge.

Sterke punten

Inge is vriendelijk en straalt rust uit. Werkt secuur en correct. Ze licht de klant goed in zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kan en mag verwachten. Zij is een kei in het zetten van permanente make up. Ik ben zeer tevreden!

Verbeterpunten of tips

N.v.t.

28-03-2019

Heerlijk relaxt

Sterke punten

Vriendelijk ontvangst en fijn dat ik een vaste medewerkster heb voor de behandeling

Verbeterpunten of tips

Geen , alles prima

26-03-2019

Prima schoonheidssalon. De Mariannehoeve gaat mee met de vernieuwingen en ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. 'Mijn' vaste schoonheidsspecialiste is Elise van der Plaat. Zij is zeer deskundig en adviseert op een fijne manier, heeft oog voor detail en is altijd geïnteresseerd in haar klant. Het leuke is dat zij mij soms verrast met een compliment of zoals laatst met een prachtige bos bloemen voor valentijnsdag.

Verbeterpunten of tips

Website waarop je zelf een afspraak kunt plannen.

Sterke punten

Goed advies en leuke acties.

26-03-2019

Ik kom al jaren bij de Marianne Hoeve en dan bij Elise. Zij is zeer professioneel en deskundig. Zij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De behandelingen bij haar zijn zeer fijn en prettig en zeker relaxed. Ze heeft altijd oog voor het persoonlijke. Ga zo door Elise.

Verbeterpunten of tips

.

Sterke punten

.

19-03-2019

Ik kom al jaren bij de Mariannehoeve en sinds de laatste paar jaar bij Elise. Ik word altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks het feit dat ik inmiddels niet meer in Papendrecht woon, blijf ik hier komen. Dus, dat zegt wel iets over mijn klanttevredenheid;-).

05-03-2019

Ik kom nu inmiddels een jaar of 3 bij de Mariannehoeve en heb o.a. gezichtsbehandelingen, pedicure, fractional liften en het laseren van 2 kalknagels.

Verbeterpunten of tips

N.v.t.

Sterke punten

Het is een zeer professioneel bedrijf waar zeer professionele werknemers werken. Elise en Jaimie, waar ik regelmatig voor mijn behandelingen kom, zijn vriendelijk, hebben een luisterend oor en zijn zeer deskundig! Chapeau voor hen beiden.

23-02-2019

Vanaf het begin kom ik al bij De Mariannehoeve in Papendrecht. Bij binnenkomst voel je al de prettige sfeer en ga ik in de relaxstand. Lekker genieten! Sinds Elise van der Plaat werkzaam is bij De Mariannehoeve is zij 'mijn' vaste schoonheidsspecialiste. Elise is vakkundig en geeft goed advies. Sinds zij de opleiding voor het geven van bindweefselmassage heeft gevolgd is dit een vast onderdeel van de mijn behandeling geworden. Heerlijk! Op haar aanraden heb ik ook de stap durven zetten om door Tamara mijn wenkbrauwen te laten doen (permanente make-up). Met het resultaat ben ik nog steeds super blij.

Sterke punten

Vakkundig, persoonlijk, correct, hygiënisch, vernieuwend.

Verbeterpunten of tips

Op dit moment zou ik het niet weten.

22-02-2019

Wat ben ik blij met mijn pmu (eye-liners)! Ideaal met sporten en als ik 's ochtends geen zin heb er veel werk van te maken. Ik was eerst bang voor een onnatuurlijke, harde lijn. Elise heeft dat goed opgepakt en heeft het rustig opgebouwd. Daardoor (en omdat mijn huid de kleurstof iets minder goed vasthoudt) waren drie behandelingen nodig, met een prachtig natuurlijk resultaat 👍. En zonder gezeur over bijbetalen. Onlangs heb ik de pmu weer door haar laten bijwerken (mooie aanbieding als je dat binnen een jaar laat doen!). Ik heb ook over wenkbrauwen gesproken, maar mij werd uitgelegd dat dat bij mijn lichte haarkleur geen alternatief voor verven te zijn. Ik was erg blij met dat eerlijke advies, dat mij een teleurstelling en veel geld bespaarde.