Wenkbrauwlifting

header ooglidcorrectie 2

Wenkbrauwlifting

115 stemmen

Bij een vermoeide blik wordt de verklaring meestal gezocht in een teveel aan ooglidhuid. Dit is te verhelpen middels een bovenooglidcorrectie. In veel gevallen zal dat echter niet het enige probleem zijn, maar blijken de wenkbrauwen mede verantwoordelijk doordat ze tot op de rand van de oogkas of zelfs eronder gezakt zijn. Voor dergelijke hangende wenkbrauwen bestaat nu een nieuwe behandelmethode, die afhankelijk van de noodzaak in combinatie met een bovenooglidcorrectie uitgevoerd kan worden.

In overleg met uw esthetisch aangezichtschirurg zal beoordeeld worden wat de beste behandeling is voor die zware ogen en vermoeide blik. Via een sneetje in de natuurlijk huidplooi ongeveer een centimeter boven de ooglidrand wordt de wenkbrauw losgemaakt van het onderliggende bot. In dat bot wordt een oplosbaar haakje geplaatst.

De wenkbrauw kan vervolgens in de gewenste positie worden bevestigd. Het grote voordeel van deze benadering is dat de ingreep onder plaatselijke verdoving uitgevoerd kan worden, dit in tegenstelling tot een voorhoofdslift en via dezelfde benadering wordt uitgevoerd als de bovenooglidcorrectie, die in veel gevallen deel uit zal maken van de ingreep. Aanvankelijk zal de patiënt net boven het oog een kleine verdikking voelen ter plaatse van het haakje. In het algemeen is deze verdikking onzichtbaar. 
Binnen zes maanden lossen de haakjes volledig op. De haakjes zijn veilig, comfortabel en geven een direct zichtbaar resultaat.

Voor de operatie

Op de dag van de operatie dient u onopgemaakt (zonder make-up) naar de Mariannehoeve te komen.

Lees meer...
ooglid 1

Na de operatie

Na de operatie worden er gekoelde gaasjes en een zogenaamde “ijsbril” op uw ogen gelegd.

Lees meer...
 

De operatie

De operatie wordt bijna altijd onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Ter bevordering van een optimale genezing raden wij roken af vanaf 3 weken vóór tot 3 weken na de ingreep. Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt moet u daar 10 dagen voor de operatie mee stoppen. De chirurg zal dit vooraf met u bespreken.

Voorafgaand aan de operatie tekent de chirurg de gewenste nieuwe positie van de wenkbrauw af Uw gezicht wordt schoongemaakt met desinfecterend middel en er worden steriele doeken om het gezicht gelegd. Vanaf dan mag u het gezicht niet meer aanraken. Hierna wordt de huid verdoofd met een injectie. Als de huid eenmaal verdoofd is, wordt de wenkbrauw losgemaakt en met hechtingen weer vastgezet en in zijn nieuwe positie geplaatst. Er worden hechtpleisters rond de ogen geplakt, die een kleine week moeten blijven zitten totdat de hechtingen verwijderd worden.

Langdurig effect te verwachten

Honderd procent symmetrie is niet te garanderen. Een lichte asymmetrie in het begin is normaal. Bij de meeste mensen zal na verloop van tijd, het verschil verdwijnen. Bij een wenkbrauwcorrectie lijken uw wenkbrauwen in het begin iets te hoog. Het effect is echter tijdelijk en na verloop van enkele weken komen zij op hun definitieve positie terecht. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift heeft een langdurig effect, maar het uiteindelijke proces van het verouderen niet stoppen. Afhankelijk van uw huidtype, huidkwaliteit en wel of niet roken, is een langdurig resultaat te verwachten dat doorgaans zo’n 10 jaar aanhoudt.

Bekijk hier onze prijzen

  • Korte wachttijden
  • Plaatselijke verdoving
  • Ervaren chirurgen

Bel ons op

Wij houden van persoonlijk contact
078-642 51 41 (Papendrecht)
070-74 00 004 (Rijswijk)
Bel me terug

Broekmolenweg

Rijswijk

Broekmolenweg 20, 2289 BE Rijswijk
070-74 00 004


Dinsdag 13.00 tot 22.00
Woensdag 10.00 tot 22.00
Donderdag 13.00 tot 22.00
Vrijdag 09.00 tot 17.00

Papendrecht

Nanengat 8, 3356 AA Papendrecht

078-64 25 141Maandag t/m Donderdag 09.00 tot 22.00
Vrijdag en Zaterdag 09.00 tot 17.00
Zaterdagen in oneven weken geopend

Nanengat